6 sèries que no et pots perdre aquest juny

per Redacció, el 1 de juny de 2023 a les 06:00
Aquest juny ve amb moltes estrenes de les teves sèries preferides. Si t'agraden les trames captivadores, els personatges únics i els girs inesperats, no et pots perdre les següents sèries:

 


Versió sense playbuzz
Valeria (Temporada 3)
En aquesta tercera temporada de l’exitosa sèrie espanyola, Valeria segueix enfrontant-se als desafiaments de la seva vida personal i professional. Mentre lluita per equilibrar la seva carrera d’escriptora amb la seva vida amorosa i amistat complicades, Valeria s’embarca en una nova aventura plena d’autodescobriment, romanç i decisions importants que podrien canviar la seva vida per sempre. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 2 de juny.

Yo nunca (Temporada 4)
La protagonista d'aquesta comèdia dramàtica és la Devi, una adolescent índia que viu als Estats Units. En aquesta quarta temporada, amb el seu sentit de l'humor característic, Devi s'enfronta a nous reptes a l'escola, en les seves relacions amoroses i en la seva identitat cultural. A mesura que descobreix més sobre si mateixa i la seva família, s'embarca en un viatge d'autodescobriment amb moments divertits i commovedors. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 8 de juny.

Black Mirror (Temporada 6)
A aquesta esperada sisena temporada de Black Mirror, la sèrie continua explorant l'impacte de la tecnologia a la societat i a les nostres vides. Cada episodi presenta una història única i provocadora que ens submergeix en un futur distòpic o proper, desafiant la nostra relació amb la tecnologia i exposant les conseqüències inesperades del seu ús desmesurat. Prepara't per reflexionar i qüestionar la nostra dependència de la tecnologia. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 15 de juny.

Outlander (Temporada 7)
En aquesta setena temporada de la sèrie basada en les novel·les de Diana Gabaldon, viatgem en el temps amb Claire i Jamie Fraser. Ambientada en diferents èpoques històriques, la història segueix els tumultuosos viatges i romanços d'aquesta parella mentre enfronten desafiaments personals i esdeveniments històrics que sacsegen el seu món. Amb el seu amor indestructible i la seva valentia, Claire i Jamie continuen captivant els espectadors en una emocionant trama plena de romanç, aventura i girs inesperats. On la puc veure? A Movistar Plus+. Quan? A partir del 17 de juny.

And just like that (Temporada 2)
A la segona temporada d'aquest esperat spin-off de "Sex and the City", seguim les vides de Carrie, Miranda i Charlotte a Nova York. A mesura que s'enfronten a nous desafiaments en les seves relacions, amistats i carreres, les protagonistes s'embarquen en una nova etapa plena de canvis, autodescobriment i la recerca de la felicitat a la ciutat que mai no dorm. On la puc veure? A HBO Max. Quan? A partir del 22 de juny.

The Witcher (Temporada 3)
A la tercera temporada d'aquesta èpica sèrie de fantasia, Geralt de Rivia continua la recerca de sentit en un món ple de monstres i màgia. Basada en les novel·les d'Andrzej Sapkowski, la història ens submergeix en un univers fosc i perillós on els herois i els dolents s'entrellacen en una lluita constant pel poder. Amb escenes d'acció impressionants, criatures fantàstiques i girs emocionants, The Witcher ens transporta a un món màgic ple d'intriga i aventures. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 29 de juny.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: