Horòscop del dia: 1 de juny

per Adolescents.cat, el 1 de juny de 2023 a les 09:07
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
És hora de desfer-te de tot allò que et recorda a aquella persona, encara que et resulti complicat. Has anat acumulant records i això fa que et costi avançar. Avui et recordaran que has de mirar cap al futur i no cap al passat.

TAURE 
Avui reprendràs una afició que tenies oblidada i això millorarà els teus ànims després d'uns dies de tristesa. Són dies per centrar-te en tu mateix i dedicar el temps a allò que més t'agrada. No estiguis tan pendent dels altres. 

BESSONS 
No pots parar de pensar en algú que et genera malestar. Si aquesta persona ha traspassat certs límits, cal que deixis les teves línies vermelles clares. Intenta evitar la confrontació i dialoga. 

CRANC 
Sents que no avances i et notes força perdut. La veritat, però, és que en aquests últims mesos has après més del que et penses i avui un amic/ga et farà reflexionar sobre això. Arribaràs a conclusions que no esperaves. 

LLEÓ 
Avui et sentiràs especialment creatiu i això farà que tinguis facilitat per acabar certs projectes. Vigila, però, en com expresses la teva satisfacció. Hi ha una persona del teu entorn que no està passant per un bon moment i cal que mesuris les teves paraules. 

VERGE 
Creus que hi ha algú del teu entorn que no està actuant bé i que ja fa molt temps que s'equivoca. Digues-li el que penses amb bones paraules. T'ho agrairà i la teva opinió tindrà més efecte del que potser et pensaves. 

BALANÇA 
Fa dies que estàs als núvols. Hi ha algú que no et pots treure del cap i això fa que gairebé no et puguis concentrar en res més. Vigila amb les teves inseguretats o podries acabar allunyant-te d'aquesta persona especial. Confia més en tu mateix. 

ESCORPÍ 
Avui t'explicaran certa informació que et farà canviar d'opinió respecte a una persona. Abans no la veies amb bons ulls, però segurament sentiràs més afecte cap a ell/a a partir d'ara.

SAGITARI 
Avui pot ser que et penedeixis d'haver fet cas als altres i de no escoltar-te a tu mateix. No és el primer cop que et passa i això et fa sentir molt frustrat. És hora que et responsabilitzis i et comprometis amb allò que vols. 

CAPRICORN
Aquests dies un fet inesperat ha canviat la teva rutina i encara t'estàs adaptant. Les noves situacions et resulten difícils, però avui veuràs clar que no estàs sol i que hi ha gent que t'ajuda a seguir avançant. 

AQUARI
Fa temps que penses massa en el futur, però no actues. Avui un amic/ga farà que canviïs d'actitud i començaràs a traçar una estratègia per aconseguir els teus objectius. 

PEIXOS
Què vols? Què et convé? Pensa't bé la resposta abans d'actuar i no et deixis guiar tant pel que et diuen els altres. Sempre procures que la gent que estimes estigui bé, però no t'oblidis que cuidar-te a tu mateix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: