Qui és la nova parella de Shakira?

per Redacció, el 2 de juny de 2023 a les 06:00
Després de separar-se d'en Piqué i marxar de Barcelona, la Shakira s'està deixant veure molt més gaudint del seu temps lliure.

Aquests últims mesos se l'ha pogut veure a la Fórmula 1, sopant a coneguts restaurants, assistint al concert de Juan Luis Guerra i fent-se fan de l'equip de bàsquet Miami Heat.


El sobtat interès que ha mostrat l'artista cap a aquest esport ha sorprés els seus seguidors i ha aixecat rumors sobre un possible romanç amb el jugador Jimmy Butler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Butler (@jimmybutler)


La cantant va publicar al seu Twitter un vídeo gaudint d'un partit de bàsquet i va escriure: "Let's go Heat". A més, va publicar un Instastory on deia quin era el seu acròstic per aquell dia i les 4 paraules que va donar formaven la paraula Heat.
  Per ara tot són rumors i no hi ha res confirmat. El temps dirà si l'artista s'ha aficionat al bàsquet o si hi ha un motiu d'amor al darrere.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: