El test de Kendall Jenner i Bad Bunny que revela quan duraràs amb la teva parella

per Redacció, el 2 de juny de 2023 a les 06:00
L'any 2022 va començar a córrer per Internet un test que analitza les expressions i els moviments de les persones que apareixen a una imatge per intentar determinar els seus sentiments.

El test rep el nom de Green Line Test i durant els últims dies s'ha aplicat a la Kendall Jenner i en Bad Bunny. Concretament, s'ha fet servir una fotografia on es pot veure com el cantant està inclinat cap a la model i ella té una posició allunyada.


Aquest test, que sempre fa servir fotografies de persones desprevingudes, intenta descobrir si les persones se senten còmodes amb la companyia amb qui es troben. Així, com més a prop es trobin, més complicitat i interès demostren.
 

Per tant, les imatges de la famosa parella demostren un clar interès per part del cantant però un desinterès total per part de la model. Tot i això, es tracta d'una simple prova que no dona informació real de com és la relació entre dues persones.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: