7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
A principi de curs només eres el graciós de classe, però a mesura que passava el temps, t'enxampava mirant-me. No li vaig donar importància fins fa un parell de mesos quan vaig començar a sobre pensar. Ara estic confosa perquè no sé si em moles o no, però atractiu ho ets una estona, això segur. El teu nom comença per N i el meu per L. Obra'm per Insta amb una corona si saps qui sóc. 

Noia, 18 anys
Anàvem a bàsquet de petites. Tinc esperança que llegeixis això perquè ets el més català que existeix. Sé que has arribat a sentir alguna cosa per mi i que no has fet res més perquè tens por del que diran. La connexió que tenim és brutal i sé que tot i que ja ha passat bastant temps, encara queda algo. Deixa de pensar en els altres i pensa en el que et fa feliç a tu. Ara que tu vius fora i ja no fem bàsquet juntes crec que és el moment perquè siguis sincera amb mi i em diguis tot el que penses.

Noi, 16 anys
Ets una noia més aviat baixeta, amb el cabell rinxolat de color marro. Ets del mateix poble que jo i anem junts a totes les classes. Últimament, estic sentint coses que no les havia sentit mai i no sé que fer. El teu nom comença per S. Si saps qui ets obrem jaja.

Noi, 20 anys
Parlo d'una noia que treballa al restaurant Ginos del port, és d'orientació xinesa. El cas és que hem creuat mirades mentre servies Gelato colosale a la taula del costat, he tornat diverses vegades només per veure't, però l'únic que he rebut han estat males mirades i que et preguntés que em recomanaves de plat principal i m'ignoressis. Noto que et fas la dura i seguiré intentant-ho, perquè sé que hi ha tensió.

Noi, 14 anys
Ens vam conèixer el 2020 jugant en un joc i mare meva, no hem parat de parlar mai. Ets molt guapa i amable i ens tenim molt carinyo. No t'he vist en persona, però ho voldria fer.

Noia, 15 anys
Anem a classe junts. A primer anàvem junts i ara a tercer també. Sempre ens hem portat molt bé i aquest curs ens hem fet molt amics. Fa setmanes que he començat a sentir coses per tu i noto que tu també em mires molt. Si saps qui soc fes-m'ho saber.

Noi, 18 anys
Et vaig conèixer en un concert a Badalona el divendres. Estàvem a davant de tot. jo anava amb una dessuadora vermella, vam intercanviar tres/quatre paraules, però me'n vaig haver d'anar. Si et sents identificada escriu un comentari o alguna cosa!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: