Descompte jove per viatjar per Europa: com demanar-lo

per Redacció, el 2 de juny de 2023 a les 09:17
El descompte jove per a viatjar en autobusos, trens i Interraïl ja es pot demanar. A partir de l'1 de juny, ja és possible registrar-se a una web específica creada pel Ministeri de Transports i que serveix de primer pas per poder obtenir la reducció de preu als bitllets.

Aquí pots consultar quins són els requisits i els passos a seguir per fer-se amb el descompte:

Descomptes


 Bitllets senzills d'anada i tornada d'Avant: 90% de descompte.
 Bitllets senzills d'anada i tornada de trens de mitjana distància: 90% de descompte.
 Bitllets de trens d'alta velocitat de tots els operadors: 50% de descompte per bitllet, amb una rebaixa màxima de 30 euros.
 Bitllets senzills d'anada i tornada d'autobusos de competència estatal: 90% de descompte.
Global Flexible d'Interraïl de deu dies a dos mesos, comprat a través de Renfe: 50% de descompte.  

Qui ho pot demanar?


El descompte el poden demanar els joves que es troben entre 18 i 30 anys. És igual quan es compleixen els anys: només cal haver nascut entre l'1 de gener de 1993 i el 32 de desembre de 2005. A més, cal comptar amb la nacionalitat espanyola o bé amb la nacionalitat d'algun altre país de la Unió Europea però amb residència legal a l'Estat.  Pel que fa als viatges , cal tenir en compte que sempre hauran de ser entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023.
 

Com sol·licitar el descompte


Demanar el descompte és molt senzill: només cal registrar-se a la web del Ministeri de Transports a través de qualsevol dels sistemes habituals. Llavors, després de proporcionar el correu electrònic i un mòbil de contacte, el mateix lloc projecte un codi que s'haurà de col·locar a la web de l'operadora a l'hora de comprar el bitllet. L'arribada del codi pot trigar unes 24 hores.

 WEB ON ACIONSEGUIR EL DESCOMPTE


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: