Horòscop del dia: 2 de juny

per Adolescents.cat, el 2 de juny de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Has de tornar als orígens i allà on tan bé havies estat inicialment. Et servirà per aclarar idees i conèixer-te millor. Avui és un gran dia per a fer aquest treball i passar temps amb tu mateix i amb la teva família. És bon moment per presentar aquella persona especial als teus amics. T'anirà molt bé

TAURE
Encara que hi hagi moltes coses de la teva vida que no t'acabin d'encaixar, sembla que ara no és el moment per canviar radicalment la teva vida. Son petites coses a les que t'has d'anar ajustant i que en realitat tenen solució. El mateix passa si tens una relació: asseu-te a parlar amb aquesta persona, us anirà bé.

BESSONS
Avui rebràs notícies d'una idea que havies tingut fa un temps i que al moment t'agradava molt, però ara et costarà més prendre una decisió sobre el tema. No facis resper impulsos i, si algú et fa alguna crítica sobre una cosa que no fas bé, no t'ho prenguis a la defensiva. T'ho diu pel teu bé.

CRANC
El teu esforç tindrà recompensa, i serà la que tu esperaves. Encara no et pots relaxar, sinó, algú altre aprofitarà la teva oportunitat. Quan arribis al final d'aquest recorregut començarà una etapa molt bonica de la teva vida. En l'amor, en breus, potser fins i tot avui, arriba una persona que et farà sentir just com esperaves.

LLEÓ
Avui alguna persona et donarà un consell sobre algun aspecte de la teva vida que t'ajudarà a obrir la ment i farà que miris a algun lloc on no t'esperaves per trobar la felicitat. Agafa-t'hi i tira cap aquí, que sembla que només hi trobaràs coses positives. Has de recuperar la confiança en tu mateixa, dedica't el dia a cuidar-te, que t'ho mereixes.

VERGE
Has de creure més en els teus talents i en les coses que pots arribar a fer, perquè son moltes més de les que t'esperes. De fet, avui se't presentarà una oportunitat que les pot posar a prova i et permetrà demostrar el que vals. En l'amor, avui faràs plans a curt termini amb algú que realment et fa molta il·lusió.

BALANÇA
Avui és bon dia per revisar els aspectes de la teva vida que et fan sentir tan avorrit aquest estiu. Has de fer esforços per tornar-te a il·lusionar, per recuperar allò que et feia aixecar del llit fa uns dies. Intenta que aquest tema no et faci perdre el son i posa-li una mica més d'atenció al crush, que sembla que te la reclama.

ESCORPÍ
El millor està per venir. Estàs capficat en un tema que és hora de deixar enrere, no pots concentrar-te tota l'estona en el passat, perquè no t'està fent bé. Si algú de confiança et demana ajuda, dona-li, t'ho agrairà molt. En l'amor, avui coincidiràs amb una persona que et descol·locarà en molts sentits. Tu tries si la deixes passar o no.

SAGITARI
Avui serà un dia molt atrafegat i et sentiràs una mica atrapat, però era necessari que fessis totes aquestes gestions alguna hora o altra. Posa atenció a les converses del teu voltant. T'anirà molt bé fer-ho. En l'amor, has de posar més atenció al crush, en les seves preocupacions i en el que pensa.

CAPRICORN
No et quedis només amb la primera impressió de les persones. Avui és un molt bon dia per les teves relacions socials i, per tant, no tanquis la porta a algú en primera instància. A part d'això, sembla que no t'estàs comunicant bé amb algú molt proper, i que et vol dir alguna cosa però no se sent capaç de fer-ho.


AQUARI
T'has de reogranitzar una mica i donar importància als aspectes més logístics de la teva vida. Alguna cosa inesperada arribarà avui i farà que, tot de cop, donis importància a aquestes coses, encara que no ho hagis fet fins ara. Avui alguna persona especial per tu et proposarà un pla, accepta'l.

PEIXOS
Deixa allò que se t'està fent pesat. Fa dies que ho penses però no et veus capaç d'acabar de fer el pas i això és molt perjudicial per a tu. Al final perdràs els ànims. Si aprofites bé les teves capacitats comunicatives aconseguiràs imposar-te i fer valer les teves idees i podràs ajudar a algú que ho està passant malament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: