Aquests famosos youtubers confessen quants diners guanyen

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 06:00
Els germans xBuyer han tornat al seu canal de Youtube amb un preguntes i respostes. Feia un any que no resolien els dubtes dels seus seguidors i, com sempre, s'han mostrat totalment transparents.

Els temes que més han interessat als seus seguidors han estat els diners i la Kings League. Alguns els han preguntat quants diners han guanyat al llarg de la seva carrera a YouTube i en Javi ha respost que en total han generat 1.196.945,02 dòlars. Cal tenir en compte, però, que viuen a Espanya i que gran part l'han perdut pagant impostos.


Pel que fa a la seva participació en la Kings League, han explicat que no els ha fet guanyar més diners, però sí que els ha fet pujar el seu caché. A més, han comentat que han invertit entre 45 mil i 50 mil euros en la lliga.


Així doncs, els germans han demostrat un cop més que no tenen cap problema en resoldre dubtes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: