Què és el control ejaculatori i com pot millorar les teves relacions sexuals?

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 06:00
El control ejaculatori és una habilitat que permet a les persones amb penis controlar la seva ejaculació. És a dir, és la capacitat de prolongar el temps d'excitació i endarrerir l'ejaculació per tal de tenir relacions sexuals més duradores.

Aquesta capacitat implica conèixer el propi cos i dominar les sensacions sexuals. Per tant, consisteix a ser conscient de les senyales prèvies a l'ejaculació, ja que arriba un moment en què és impossible parar-la. Es tracta, doncs, de regular l'excitació sexual.


Existeixen diverses tècniques i estratègies que tenen la finalitat d'ajudar a tenir més control ejaculatori. Una d'elles és la tècnica stop-start, que consisteix a detenir l'estimulació just abans d'arribar al punt de no retorn o la tècnica de la distracció, que consisteix a desviar l'atenció a temes no relacionats amb l'acte sexual.

Així doncs, el control ejaculatori pot ser molt beneficiós, tant per la satisfacció sexual pròpia com per la de la parella. És especialment útil quan es pateix d'ejaculació precoç, ja que permet prolongar el temps de la relació i crear una experiència més intima.


En tot cas, l'ideal seria buscar assessorament terapèutic que t'ajudi a aplicar diferents tècniques que augmentin la teva consciència preejaculatoria.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: