YouTube elimina 15 vídeos d'en Rubius: què ha passat?

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 06:00
YouTube és una de les plataformes més conservadora que hi ha avui dia i té una política molt estricta pel que fa al copyright.

Això és el que ha provocat que 15 vídeos del Rubius hagin desaparegut del seu canal per sempre. "Doncs m'acaben d'esborrar 15 vídeos enormes del meu canal principal per copyright. 15 vídeos als quals tenia moltíssim afecte. Són vídeos que porten monetitzant els de @BMG durant ANYS i pels que jo no he vist ni un euro, i després de forrar-se, ara van i els esborren per sempre", ha explicat a Twitter.

 

Sembla que l'ús d'una discogràfica concreta és el que ha provocat l'eliminació d'aquests vídeos. Feia anys que l'empresa estava guanyant diners amb ells, però ara han decidit que no volen que segueixin a YouTube.

El youtuber s'ha mostrat molt indignat pels fets i les seves queixes han aconseguit que YouTube es posi en contacte amb ell per trobar una solució al problema. El més preocupant de tot és que si rep una infracció més li poden eliminar definitivament el seu canal principal.
 
Així doncs, es contempla la possibilitat que en Rubius pugui editar els vídeos eliminats per esborrar la música conflictiva i no tenir més problemes.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: