Creixen els rumors sobre una possible relació entre Shakira i aquest famós?

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 08:56
Shakira i Lewis Hamilton han tornat a sopar junts. La cantant i el pilot britànic van ser fotografiats amb un grup d'amics aquest diumenge en un restaurant de Barcelona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Dos mesos després que l'artista deixés la ciutat catalana per a traslladar-se a Miami amb els seus fills Sasha i Milan, ha tornat a Barcelona per a assistir a la Fórmula 1 al circuit de Montmeló. Allà, entre altres, hi competia Hamilton, a qui ja va anar a veure a principis de maig a Miami.


De fet, el mes passat també van ser fotografiats sopant junts i compartint una escapada amb vaixell, juntament amb uns amics.

 

En aquesta ocasió, a Barcelona, han estat acompanyats del cantautor Daniel Caesar, el DJ i cantant Fai Khadra i el compositor Mustafa.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: