Horòscop de la setmana: del 5 a l'11 de juny

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 09:33
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Sembla que aquesta setmana la creativitat serà el teu punt fort. Viuràs la setmana de manera molt positiva, amb molta tranquil·litat i pau. No se't presentaràn obstacles grans. En l'amor passes una bona setmana, t'adonaràs que hi ha algú a la teva vida que és ideal per a tu i amb qui us complementeu del tot.

TAURE
És moment d'estar amb els teus amics i persones estimades. No rebutgis cap pla que et proposin, t'anirà molt bé estar amb ells, i a casa ho entendran. En la majoria d'àmbits de la teva vida, aquesta setmana s'aniran solucionant coses a poc a poc, excepte en l'amor, que has de posar de la teva part. No tornareu a estar bé si no li demanes disculpes.

BESSONS
Has decidit deixar aquella relació que no et feia feliç i, si ho fas aquesta setmana, pot ser que passis uns dies difícils. No et preocupis: tot es recupera, i tu també. En algun àmbit de la teva vida hi ha alguna cosa de què havies desistit perquè pensaves que no eres suficientment bo. Atent, aquesta setmana es farà realitat.

CRANC
Aquesta setmana el teu carisme i bona vibra t'ajudaràn a aconseguir moltes coses, perquè convenceràs als altres de prendre les decisions que t'interessin. Hi ha algú a la teva vida que és molt autoritari amb tu. Aquesta setmana li has de parar els peus, o tot plegat s'anirà accentuant i després no podràs fer-hi res.

LLEÓ
Aquests dies rebràs algun tipus de recurs que no necessites i que pots fer servir lliurement, sense pensar en el futur. Al marge d'això, organitza't una mica que ja s'acosta setembre i saps perfectament que has tingut un estiu de bojos. Surt de la teva zona de comfort aquesta setmana i intenta variar una mica el que fas normalment. En el terreny amorós, demana una mica d'espai per a tu. T'estàs agobiant.

VERGE
Aquesta setmana el teu voltant estarà molt satisfet amb tu perquè hauràs pres alguna decisió que els ajudarà a tirar endavant. Pots gaudir d'aquest reconeixement però no te n'aprofitis, que llavors repercutirà a la teva vida per una altra banda. Aquesta darrera setmana d'agost tindràs molta passió a la teva vida i has de saber aprofitar-la, posa't romàntic amb el crush i segur que teniu noves experiències.

BALANÇA
Durant aquesta setmana no et sentiràs gaire ben reconegut i trobaràs que els teus esforços no tenen bones recompenses. Intenta deixar-ho passar, tothom té setmanes d'aquestes. Enmig de tot el caos, però, apareixerà algú amb qui no creies que et poguessis complementar i amb qui tens més coses en comú del que pensaves.

ESCORPÍ
Has de controlar la teva gelosia, perquè només aporta problemes a la teva vida. Algun amic o parella s'està cansant que el controlis tota l'estona perquè et fa sentir insegura, i a tu, pensar en això tota l'estona, també et fa sentir infeliç. La mateixa gelosia fa que et sentis sensible en molts altres àmbits de la teva vida, has d'aprendre a racionalitzar.

SAGITARI
Aquesta setmana estaràs molt irascible per algun tema que fa temps que arrossegues. Intenta no perdre les bones formes i discutir de manera civilitzada, perquè sinó et guanyaràs molts enemics, entre ells aquella persona especial, a qui no vols perdre per res del món. No siguis tant exigent amb la resta del món quan tu tampoc pots complir les teves pròpies expectatives.


CAPRICORN
Necessites desinhibir-te una mica i deixar de pensar en tot això que et provoca malestar. L'exercici és una bona opció. Surt a correr o estigues en contacte amb la naturalesa, si pots, amb altra gent. Cal que aquesta setmana facis fora la negativitat de la teva vida i no busquis problemes.

AQUARI
Pensa't bé el que fas si aquesta setmana has de prendre alguna gran decisió. Si medites el que facis, segurament encertaràs. T'arribaran molt bones notícies d'algú proper, que t'alegraran la setmana. Al marge d'això, en el terreny amorós, t'hauràs d'anar acostumant als canvis, si t'estimes a aquesta persona.


PEIXOS
Aquesta setmana se't presentarà alguna decisió difícil i hauràs de decidir si fas cas al cap o al cor, encara que et costi. Sembla que hi haurà canvis molt importants en algun aspecte de la teva vida que al principi et costarà molt pair, però t'hi acabaràs acostumant i, de fet, entenent que son positius per a tu i el teu voltant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: