Diners a canvi de no beure alcohol? Així és la nova iniciativa per a joves

per Redacció, el 5 de juny de 2023 a les 06:00
El passat dissabte a la nit la Guàrdia Urbana de Castelldefels va premiar amb un xec de 10 euros per posar gasolina als joves d'entre 18 i 30 anys que donaven 0,0 després de bufar al control d'alcoholèmia.

Es tracta d'una iniciativa de la Federació Espanyola d'Espirituosos, anomenada "programa Noc-turnos". Aquesta agrupa empreses productores de begudes alcohòliques i pretén promoure el consum responsable, sobretot entre els joves, a través d'al·licients.


Com ha explicat la Laura Maranilla, informadora de la campanya, la iniciativa ja s'havia dut a terme a diferents llocs d'Espanya i havia donat molts bons resultats. I, com indica Verònica Pérez, caporal de la Guàrdia Urbana de Castelldefels, cal recompensar a aquells que fan les coses bé.

A més, la policia valora molt positivament aquesta campanya, ja que la meitat dels delictes de trànsit a Catalunya són per conduir begut o drogat. Per aquest motiu és tan important llançar iniciatives com aquesta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: