Les feines amb més sortides per a la generació Z

per Redacció, el 8 de juny de 2023 a les 06:00
Trobar feina és una de les majors preocupacions per a la gent jove acabada de graduar, ja que no tenen l'experiència que demana el mercat laboral actual.

Però, com expliquen des de Flooxer, existeixen algunes feines que solen ser ocupades per gent jove sense gaire experiència. Algunes d'elles són: auxiliar d'infermeria, enginyer/a de software, auxiliar administratiu, auditor, recepcionista, cambrer/a, dependent/a, programador/a i project manager.


Aquests són els perfils que més ofertes de feina han acumulat últimament a LinkedIn. Si vols aconseguir alguna d'aquestes feines, has de tenir en compte que demanen habilitats com: adaptabilitat, capacitat d'anàlisi, domini d'Excel, destresa en la coordinació de tasques o projectes, habilitats de negociació i coneixements més específics com a computació, ús de JavaScript o desenvolupament de programari.

Així doncs, has de tenir en compte que actualment el domini de la tecnologia i la capacitat resolutiva són dues de les competències més demandades per les empreses.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: