Què és el 'cuffing' i per què és una pràctica perillosa

per Redacció, el 16 de gener de 2024 a les 06:00
El cuffing és una pràctica molt tòxica que cada vegada està agafant més força entre els adolescents.

Consisteix a tenir una relació temporal, normalment durant la tardor o l'hivern. L'objectiu és gaudir de la calidesa emocional i física que ofereix una relació sense compromís a llarg termini, ja que quan arriba el bon temps la relació sol acabar.


Així doncs, les persones que practiquen el cuffing solen tenir un buit emocional que intenten omplir amb una relació superficial. Per això quan arriba el bon temps volen estar solters/es, ja que hi ha més plans a fer i poden conèixer a persones noves.

Per tant, es tracta de relacions sense un compromís real. El problema és que en la majoria de casos una de les persones acaba sentint més que l'altra i això provoca desequilibris dins la relació.


Si sospites que estàs sent víctima d'una relació de cuffing, és hora de parlar amb l'altra persona i expressar com et sents. Et mereixes algú disposat a donar-te el que necessites.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: