Enemistat entre la Kendall Jenner i la Hailey Bieber?

per Redacció, el 6 de juny de 2023 a les 06:00
Els rumors sobre una possible discussió entre la Kendall Jenner i la Hailey Bieber van escampar-se després que totes dues assistissin al Grand Prix de Mònaco i no es mostressin juntes en cap moment.

Twitter està ple de suposicions sobre aquesta possible discussió i els rumors han arribat a les seves oïdes. Però sembla que tot està bé i que segueixen sent tan amigues com sempre. Elles mateixes s'han encarregat de fer-ho saber a través d'un InstaStory a l'Instagram de la Hailey on apareixen amb el filtre del gosset que es va fer famós a Snapchat.

 
La dona d'en Justin ha volgut aclarir que estan bé escrivint la paraula "barallant-nos" de manera irònica. Tot i això, no queda clar si mai s'han enfadat o si simplement s'han reconciliat.


En tot cas, els rumors sostenien que es podrien haver distanciat perquè la Hailey i en Justin Bieber van ser vistos amb Devin Booker, l'exparella de la Kendall.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: