Horòscop del dia: 6 de juny

per Adolescents.cat, el 6 de juny de 2023 a les 09:56
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui viuràs una situació que podria incomodar-te. Refia’t de la teva intuïció i no mostris a la primera les teves intencions i emocions, com acostumes a fer. Si vas amb compte amb les teves paraules, tot anirà bé. Trobaràs suport incondicional amb un signe de terra.

TAURE 
Avui la sort et somriurà en temes acadèmics i laborals. Aconseguiràs imposar-te a algú que consideres un rival i ho faràs jugant net. La satisfacció que sentiràs, et farà estar especialment inspirat i creatiu. Si mantens aquest nivell d’esforç, hi ha un objectiu que desitges amb molta força que podries complir d’aquí poc.

BESSONS 
Les influències astrals t'afavoriran i notaràs que avui tot és més senzill. Venen dies de deixar enrere records que et fan més mal que bé. Algú t’ajudarà a alliberar-te d’una càrrega sentimental que arrossegues des de fa temps. Tindràs bones energies amb els signes de foc.

CRANC
Avui et sentiràs amb les forces necessàries per imposar-te en un tema sentimental. Sents que no estan sent sincers amb tu i finalment expressaràs el que sents de manera clara. No deixis que això t’afecti de manera negativa ni aturis projectes que tens entre mans.

LLEÓ
Arriba a la teva vida una nova il·lusió que et farà estar especialment alegre. Sents que tens al davant un nou començament i notes que és el que necessitaves ara mateix. Segueix endavant i si tens moments de dubte busca la resposta en un amic/ga de confiança.

VERGE 
Avui sentiràs que per fi s’ha fet justícia i que, després de tants esforços, comences a veure algun fruit. Algú que no t’esperaves t’ajudarà a seguir obrint camí. Estigues atent al seu comportament, abans de confiar-hi, però no et tanquis en banda. Et convé establir noves relacions.

BALANÇA
Et trobes en un excel·lent moment en la teva vida professional i mundana, però la teva no ho creus així perquè encara no veus el fruit dels teus esforços, però si tens una mica de paciència molt aviat començaràs a veure'l i fins i tot et sorprendràs. T'estan preparant una cosa molt bona a la teva esquena. 

ESCORPÍ 
De vegades ets massa confiat i parles sense pensar en les conseqüències. Avui t’adonaràs que hi ha algú a qui no li pots explicar tot, com creies. No et torturis si les coses no han sortit com tu pensaves i aprèn del que ha passat. En l’amor, podries tenir una sorpresa positiva. 

SAGITARI 
L'adversitat es transformarà en l'alegria i sentiràs que el bloqueig que paties, desapareix. Avui tindràs un dia sense preocupacions i on l’amor serà el gran protagonista. Gaudeix d’aquest moment i no li vulguis buscar una part negativa. Tindràs molt bones energies amb els signes d’aigua. 

CAPRICORN 
Ves amb compte amb les enveges, ja que avui et podries emportar un disgust. De vegades et costa molt no comparar-te amb els altres, però has d’allunyar-te d’aquest camí per poder ser tu mateix i viure sense estar pendent de la resta. Algú t’ho recordarà. Fes-li cas. 

AQUARI
Avui tindràs un dia ple d’alegries que arribaran a través de persones que no t’imaginaves. Podria ser que reaparegués algú a qui aprecies molt i amb qui feia temps que no tenies contacte. No tinguis por de mostrar la teva felicitat als altres. Ningú et jutjarà. 

PEIXOS 
Algú amb qui tenies certs dubtes, mostrarà una cara que no t’agradarà gens. Tot i que et sentiràs decebut, has d’estar agraït d’haver descobert aquesta part d’ell/a i d’haver aclarit les teves inquietuds. Avui un signe de foc tindrà un paper important. 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: