Moltes queixes per aquesta pregunta a la selectivitat de Madrid

per Redacció, el 6 de juny de 2023 a les 10:23
Aquesta setmana milers d'alumnes s'enfrontaran a la selectivitat. A Catalunya, els exàmens començaran aquest dimecres, mentre que en altres zones de l'Estat ja es van iniciar les proves ahir. Aquest és el cas de Madrid, on hi està havent polèmica per l'examen d'Història d'Espanya.

I és que en una de les preguntes s'ha utilitzat una foto on el partit celebra la victòria de José María Aznar a les eleccions de 1996. "Relacioni aquesta imatge amb l'alternança política: governs del Partit Popular", es pot llegir en l'enunciat.


Al balcó hi apareixen Aznar, saludant victoriós als madrilenys, al costat de la seva parella, Ana Botella, i diversos ministres d'aquell moment com Mariano Rajoy, Rodrigo Rato i Francisco Álvarez-Cascos.

La pregunta i la imatge han generat debat a Twitter, ja que alguns usuaris pensen que hi ha cert "adoctrinament", sobretot tenint en compte que les eleccions generals se celebraran d'aquí poc. Aquests són alguns dels comentaris que s'han escrit:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: