La Lola Índigo i aquest famós streamer estan sortint?

per Redacció, el 7 de juny de 2023 a les 06:00
La Lola índigo és una de les artistes més exitoses actualment. Els seus fans i la premsa estan molt atents de tots els passos que dona i també de la seva vida romàntica.

Recentment l'artista ha publicat un vídeo acompanyada del streamer TheGrefg. Tots dos apareixen viatjant en tren i la confiança que té el creador de contingut per adormir-se al costat de la cantant dona a entendre que l'amistat entre ells dos és molt forta.

 
@el.escuadron.salchichon Esto ya huele raro 🤣🤣 #grefg #lolaindigo #pareja #parati ♬ sonido original - ESCUADRÓN SALCHICHÓN

De fet, són molts els que sospiten que entre ells dos hi ha alguna cosa més que una amistat, però no hi ha cap més indici que indiqui que poden tenir una relació sentimental.


Tot apunta que estaven viatjant junts per compromisos de la seva agenda, però la veritat és que farien molt bona parella. El temps dirà si ha sorgit la química entre ells dos!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: