Així serà el primer campionat de sexe d'Europa

per Redacció, el 7 de juny de 2023 a les 06:00
Suècia ha declarat el sexe com un esport oficial i ha creat la Federació Nacional del Sexe, l'organisme encarregat d'organitzar el primer Campionat Europeu de Sexe que tindrà lloc el 8 de juny.

Qualsevol persona europea pot participar-hi, però requereix entrenament i dedicació. "Com qualsevol esport, obtenir els resultats que desitges en el sexe requereix entrenament", va expressar el president de la federació Dragan Bratych a 'Times of India'.


La competició durarà 6 setmanes i els concursants competiran en 16 disciplines diferents: Campionat de Seducció, Massatge de diverses parts del cos, Massatge de zones eròtiques al cos de l'oponent, Preludi, Sexe oral, Penetració, Resistència, Aparença Posi Rendiment, Creativitat al Canvi de Posició, Resistència i el nombre d'orgasmes, Performance artística i intercanvi de postures, Augment de la pressió arterial i del ritme cardíac durant la competició, La pose més bella i difícil, La comunicació més artística.

Les proves consistiran en trobades sexuals diàries que poden durar fins a 6 hores en total en un dia i cada "partit" durarà entre 40 i 45 minuts. Els concursants hauran de sobrepassar 3 nivells i per avançar s'haurà d'obtenir un número específic per avançar a cada nivell. Així, cada un dels participants podrà treure una puntuació entre 5 i 10 de la combinació del vot del panel de jutges i el públic.


L'actriu, model i influencer amb arrels brasileres Salva Lapiedra serà la representant d'Espanya al concurs. Competirà contra 19 persones més, prevites per participar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: