Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la millor hora del dia per practicar sexe

per Redacció, el 9 de juny de 2023 a les 06:00
Sabies que hi ha hores del dia en què practicar sexe és més beneficiós? Una enquesta realitzada per CBD Nature i publicada al diari britànic The Daily Mail va descobrir que tenir relacions sexuals a les 7:30 del matí genera més beneficis per a la salut.

Sí, sabem que no és una hora on el que vols és dormir, però l'enquesta i el posterior estudi van revelar que la primera hora del dia és la millor per a la satisfacció. Tot i això, la majoria de persones enquestades van determinar que la millor hora, per a ells, és de 7:30 a 10 del matí.


Sigui com sigui, cal tenir en compte que tothom viu la seva sexualitat a la seva manera i que els beneficis poden variar segons la persona. Així doncs, l'ideal és tenir sexe quan realment et ve de gust i no segons el que diuen els experts.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: