Què són les festes Bresh on acudeixen tots els famosos?

per Redacció, el 1 de juliol de 2023 a les 06:00
Les festes Bresh s'han creat pensant en els valors de les noves generacions i creant un ambient de llibertat.

Els creadors d'aquest tipus de festa són un grup d'amics de Buenos Aires, on es va celebrar la primera Bresh l'any 2016. "Es va convertir en una cosa innovadora", explicava Alejandro broder Saporiti, el director creatiu, a Billboard.


"Amb la nostra experiència de la vida nocturna a Buenos Aires no acabàvem de trobar un espai on sentir-nos identificats i còmodes", afirmava el director. És per això que amb el seu grup d'amics va decidir crear un espai on tothom se sentís bé i pogués gaudir de la festa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESH (@bresh)


Aquestes festes es van anar fent populars amb el pas del temps i es van convertir en un lloc segur per a artistes, creadors, rapers, influencers i personalitats que buscaven un ambient com aquest. A més, els cantants no només acudien a les festes, sinó que també feien petits concerts improvisats.

Quan va arribar la covid-19, els creadors van decidir seguir aquestes festes a través de directes d'Instagram on tothom podia acudir. Anys més tard s'han consolidat i han arribat per quedar-se. A més, solen tenir assistents molt especials com Tini, Anitta, Duki, Lola índigo, Rosalía o Rauw Alejandro entre d'altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: