Què és l'estètica Onion Girl i per què critica a aquest tipus de persona?

per Redacció, el 16 de juny de 2023 a les 06:00
L'estètica Onion Girl s'ha posat molt de moda en els últims mesos i es caracteritza per ser un estil hippie inspirat en la vida a la naturalesa, però sense ser conscient del que realment implica la vida i la feina al camp.

És a dir, el terme onion girl té una connotació crítica, ja que es fa servir per referir-se a aquelles persones que aparenten ser més humils del que realment són. Tots coneixem a algú que romantitza aquest estil de vida i el converteix en el seu, sabent que en qualsevol moment pot tornar a casa seva on no li faltarà de res.

 
@ann.ras Part 1 | mmmm #onion #onionmood #onionseason #fruitgirlsummer #fruitgirls #whatfruitareyou #oniongirl #pinterestaesthetic #Aesthetic #pinterestinspo #pinterestdump #pinterest #inspo #pinterestinspired #inspiration #dailyinspoforyou #AestheticVideo #whimsical #film #Summer #fruit #summerfruit #onionseason #macdemarcomarryme #macdemarcosong #darkskin #PrettyBlackGirl #pinterestgirl #slideshow #inspogirls #summer2023loading #girlhood #womanhood #aesthetic ♬ original sound - annika

Com expliquen des de Código Nuevo, es podria dir que les onion girl són la paròdia del cottage core. Són aquelles persones que van cada setmana a ioga i tenen una manera de ser molt humil, però en realitat tenen diners suficients com per a tenir un cavall o marxar de vacances les Maldives.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: