La nova cançó de la Rosalía parla de la seva relació amb aquesta famosa actriu?

per Redacció, el 8 de juny de 2023 a les 06:00
La nova cançó de la Rosalía es titula 'TUYA' i els fragments que s'han publicat fins ara han donat molt a parlar entre els seus fans.

Algunes teories asseguren que el tema parlar sobre la seva relació amb una noia, concretament amb l'actriu Hunter Schafer d'Euphoria. Segons creuen, les artistes podrien haver tingut un romanç en el passat, abans que la cantant comences a sortir amb en Rauw Alejandro.


A més, un compte de Twitter d'una fan ha publicat algunes proves que podrien demostrar que la cançó parla de la seva relació amb l'actriu. Una relació que mai ha estat confirmada per cap de les dues.
 

"El pròxim single de la Rosalía 'TUYA' amaga una dedicació MOLT especial. Ens explica la història de passió entre ella i algú que va ser molt especial a la seva vida: Hunter Schafer", comença el fil. A la cançó, la Rosalía diu: "Només aquesta nit soc teva, teva. Només aquesta nit ets meva, meva. Tu em vols veure despullada i jo a tu sota el meu melic".

Els rumors van sorgir l'any 2019, una època on se les va veure molt unides. A més, al desembre d'aquell any Hunter va acompanyar a la Rosalía a l'esdeveniment de Billboard Women In Music, on va guanyar un premi i li va dedicar unes paraules a l'actriu: "Gràcies per venir amb mi, t'estimo molt".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: