Artistes que han escrit cançons per altres famosos

per Redacció, el 10 de juny de 2023 a les 06:00
La cançó d'un artista no necessàriament ha hagut d'estar escrita per ell/a. A continuació et compartim una llista de famosos que han escrit cançons per altres artistes i que no ho sabies:
 
 


Versió sense playbuzz
Taylor Swift
La Taylor Swift no només compon les seves cançons, sinó que també ha arribat a compondre per altres artistes. Aquest és el cas de la cançó 'This is what you came for' interpretada per Rihanna i Calvin Harris.

Pharrel Williams
El cantant és també un compositor molt respectat a la indústria musical estatunidenca. Algunes de les cançons que ha escrit són: 'I'm A Slave 4 You' de Britney Spears, 'Give it to me' de Madonna, 'Did it again' de Shakira, 'Rock Your Body' i 'Like I Love You' de Justin Timberlake, 'Good Kid' de Kendrick Lamar o 'Sing' de Ed Sheeran.

Ed Sheeran
L'artista va escriure 'Little Things' a One Direction, la boyband que ho va petar a principis del 2000.

Alejandro Sanz
La cançó d''Aprendiz' de la Malú va ser escrita per Alejandro Sanz. Un dels temes de desamor més emotius que té la cantant.

Bruno Mars
Sí, el cantant de 'The Lazy Song' també va escriure per altres artistes reconeguts. 'Forget You' de CeeLo Green, 'Tears Always Wins' d'Alicia Keys, 'Get Sexy' de Sugababes, 'Love Me' de Justin Bieber, 'All I Ask' d'Adele i 'Can We Dance' de The Vamps, són algunes de les lletres que va crear.

Sia
Algunes de les cançons més sentimentals de Rihanna han estat escrites per la Sia, però també ha escrit 'You Lost Me' de Cristina Aguilera, 'Try Everything' de Shakira, 'Perfume' de Britney Spears, 'Limitless' de Jennifer Lopez o 'Crying in The Club' de Camila Cabello.

Harry Styles
Aquesta icona musical també ha escrit per altres artistes com l'Ariana Grande, per qui va escriure 'Just a little bit of your heart'.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: