Frases que diuen les persones segures de si mateixes

per Redacció, el 9 de juny de 2023 a les 06:00
Tenir estabilitat emocional és molt important per poder afrontar els problemes de la vida amb calma.
 

Com explica la psicòloga clínica Cortney S. Warren a CNBC, “les persones emocionalment estables estan empoderades, segures i còmodes en la seva pròpia pell, caminen pel món amb autenticitat i convicció, i fan el que és significatiu per a elles”.

Una de les frases que caracteritzen a aquestes persones és “deixa’m pensar en això abans de respondre”. No són gens impulsives i els agrada respondre amb cura. És a dir, són capaces de dominar les seves emocions, la qual cosa les permet tenir relacions sanes.


A més, saben comunicar tot allò que no els fa bé. Frases com “no em sento còmode amb això”, “quan dius això em fas mal” o “si segueixes tractant-me així m’allunyaré” són típiques de persones estables, perquè saben que marcar límits és saludable.

També saben ser autocrítiques amb elles mateixes, per la qual cosa les podràs escoltar dir frases com “de veritat sóc així?” o “treballaré en això”. Accepten les crítiques constructives i s’esforcen per a ser millors persones.

Això sí, saben detectar quan una crítica no és certa i saben dir “així és com sóc i estic orgullós/a d’això”. En altres paraules, no deixen que la resta creï la seva personalitat, perquè tenen molt clars els seus valors. 

I, sobretot, no tenen cap problema en dir-te “això m’importa” quan estàs defensant alguna cosa o “em sap greu que ho estiguis passant malament, en què et puc ajudar?” quan estàs passant per una mala època.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: