Per què diuen que aquest personatge de la sèrie de The Weeknd està basat en Selena Gomez?

per Redacció, el 9 de juny de 2023 a les 08:33
Fa poc es va estrenar The Idol, la nova sèrie de Sam Levinson, creador també d'Euphoria, i Abel Tesfaye, més conegut com The Weeknd.

La nova ficció d'HBO se centra en la indústria musical i, com era d'esperar, alguns espectadors ja han trobat similituds entre aquesta producció i la vida real. De fet, el mateix The Weeknd va confessar que havia utilitzat experiències personals per escriure el guió de la sèrie. És per això que molts estan comparant la Jocelyn, protagonista de The Idol, amb Selena Gomez, amb qui el cantant va sortir durant un temps.


La primera referència la trobaríem ja al capítol 1, quan la Jocelyn és obligada a cancel·lar el seu tour després de tenir una crisi nerviosa. Recordem que Selena Gomez també va haver d'apartar-se dels escenaris per problemes de salut mental i per un diagnòstic de Lupus.
 
@jeinneralexander

 

♬ sonido original - Jeinner

Una altra similitud és que la Jocelyn fa servir el braçalet que li donen a l'hospital en la sessió de fotos per promocionar el seu nou senzill. Selena Gomez també va utilitzar la polsera de l'hospital a Bad Liar, una de les primeres cançons que va treure després de cancel·lar la gira Revival.

A banda d'això, en el primer capítol de la sèrie la protagonista comença a sortir amb Tedros, parella que estaria basada en la relació que van tenir The Weeknd i Selena Gomez: van estar sortint durant el 2017 i van ser dos dels famosos més mediàtics d'aquell moment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: