'Culpa mía', la pel·lícula que no et pots perdre si t'agraden els amors prohibits

per Redacció, el 24 de juny de 2023 a les 06:00
Si 'Tres metros sobre el cielo' i 'After' són dues de les teves pel·lícules preferides, segur que t'encantarà la nova aposta d'Amazon Prime Video: 'Culpa Mía', produida per l'Álex de la Iglesia i la Carolina Bang, i basada en la saga 'Culpables' de Mercedes Ron.

La pel·lícula narra la història de Noah, una jove que ha de deixar enrere la seva ciutat, el seu nòvio i els seus amics per anar a viure a la mansió del nou marit de la seva mare. Allà coneix el seu germanastre nick, que li sembla insuportable al principi, però que aviat caurà als seus peus quan descobreixi que està implicat en carreres il·legals.


Mercedes Ron es va inspirar en la cançó 'I knew you were trouble' de la Taylor Swift per crear la història i, tot i que es va espantar la primera vegada que va llegir el guió, al final va quedar satisfeta amb el resultat. "Es gaudeix més en pantalla" i "les escenes d'amor han quedat molt maques i cuidades" són alguns dels comentaris que ha fet l'autora.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: