L'homòfob comentari d'en pare de Justin Bieber

per Redacció, el 9 de juny de 2023 a les 06:00
El 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. A mesura que s'apropen les festes de l'Orgull Gai és típic començar a escoltar comentaris homòfobs i el pare d'en Justin Bieber ha participat en aquesta tendència deixant un comentari totalment desafortunat.

"No oblidis agrair a una persona heterosexual aquest mes per la teva existència", va publicar al seu Instagram. Un comentari que ha trigat molt poc a ser criticat. "No s'ha assabentat de res", "quin home", "algú li explica" o "espero que demani perdó", són algunes de les respostes que ha anat tenint la gent.

 

En veure les conseqüències que havia tingut el seu comentari, en Jeremy va publicar un tweet dient el següent: "Reconèixer la família nuclear és ofensiu? Les meves disculpes pels ofesos. No era la meva intenció. No és que la meva opinió importi".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: