Logotip de Adolescents.cat

Confirmada la relació entre la Shakira i aquest famós pilot

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 06:00
S'ha confirmat la relació entre Shakira i Lewis Hamilton. La revista People ha assegurat que la cantant i el corredor de Fórmula 1 van començar la seva relació sentimental fa uns mesos.

De moment encara estan començant i es troben en el millor moment de la relació, on tot és nou i divertit. L'últim cop que se'ls va veure junts va ser la setmana passada al circuit de Montmeló, quan el pilot va convidar a l'artista a gaudir de la carrera del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1.


Cap dels dos ha confirmat la relació i és la primera persona amb qui la Shakira està després de la seva ruptura amb en Piqué. Caldrà esperar que es confirmi més endavant, quan la relació es consolidi.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: