Aquesta famosa artista internacional podria tornar a Barcelona després de 12 anys

per Redacció, el 13 de juny de 2023 a les 06:00
La Taylor Swift és una de les artistes internacionals més escoltades actualment a Espanya, sobretot després del llançament del seu últim disc 'Midnights'. Els seus fans es moren de ganes de què trepitgi els escenaris al nostre país i tot apunta que l'any 2024 podrem veure-la en directe.

Una de les coses que va fer pensar que l'artista pot venir a Barcelona és que el mateix dia que va anunciar la seva gira 'The Eras Tour' pels Estats Units, també va promocionar la va promocionar a través d'un anunci amb Capital One, on es pot llegir en una de les escenes la paraula "Barcelona".

 

Així doncs, és molt probable que l'artista faci un (o més concerts) a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, que té una capacitat de 55.000 persones. Pel que fa a altres comunitats, es parla de la possibilitat que faci un concert a Madrid, ja que l'any 2020 es va cancel·lar el Lover Fest que havia de formar part del Mad Cool 2020 a causa de la pandèmia.

Això, però, només són suposicions i la Taylor Swift encara no ha confirmat el seu pas per Espanya. Tot i això, va assegurar que d'aquí poc publicarà "moltes més dates internacionals". Toca esperar!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: