Logotip de Adolescents.cat

Alguns professors denuncien que no els deixen parlar d'agressions sexuals a classe

per Redacció, el 13 de juny de 2023 a les 08:56
Professors dels instituts de Badalona on van alumnes implicats en agressions sexuals critiquen el Departament d'Educació perquè, segons diuen, no els deixa parlar del tema a classe. Segons informa El Periódico els adolescents fan preguntes i els docents no poden respondre perquè asseguren que hi ha una directriu comuna a tots els centres afectats que prohibeix que els professors hi intervinguin.

Per la seva part, el Govern ha negat aquestes declaracions i deixen clar que no hi ha cap norma que privi als mestres de parlar d'agressions sexuals. És més, recorden que des de la Generalitat incentiven que es tractin aquests tipus de temes.


Sigui com sigui, el cas és que a situació que es viu en aquests instituts és molt complicada. Diversos professors i professores han explicat a El Periódico que hi ha alguns alumnes que tenen actituds misògines que, a més, han anat augmentant els últims anys.

Són adolescents que parlen obertament de pegar a la parella o de sotmetre les dones, i la majoria no van a classe bona part dels dies perquè no veuen la necessitat d'estudiar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: