Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa influencer explica que una noia li ha trencat el nas

per Redacció, el 14 de juny de 2023 a les 06:00
Natalia Jiménez és una influencer que es va fer coneguda després de participar en el programa de cuina 'Master Chef Junior'. Des d'aleshores els seus seguidors a les xarxes socials han anat augmentant i ella sempre s'ha mostrat molt transparent.

Recentment, ha explicat al seu compte de TikTok com li van trencar el nas el dissabte 10 de juny a una festa. "M'han trencat el nas i jo no pensava que això em pogués passar mai, la veritat, perquè soc una persona que mai s'ha ficat en una baralla i mai l'he buscat tampoc, i he intentat treure del meu entorn a tota la gent que potser podia ficar-se en alguna", ha explicat la tiktoker.

 
@natjim

Este video ha sido unas 7h después del cabezazo. Creo que si estas cosas no salen a la luz esto na a acabar

♬ sonido original - Natalia Jiménez

Resulta que ella estava a la discoteca amb una amiga i "una noia va pensar que jo havia parlat amb el seu nòvio, jo no havia parlat amb el seu nòvio, havia sigut la meva amiga que li havia preguntat on estava una persona, i la noia que no sé que li ha de passar perquè sigui capaç d'agafar i venir a donar-me un cop de cap".


La influencerl'envà desviat i el cartílag trencat. Li preocupa com quedarà el seu nas i també sent impotència en pensar "que hi hagi algú capaç de fer això, com pot haver-hi gent que tingui el cap normal venir a una persona amb qui no has parlat res, donar-li un cop de cap i fugir corrent".

Finalment, ha aclarit que ja l'ha denunciat i que la policia ja s'encarregarà de fer el que hagi de fer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: