Logotip de Adolescents.cat

Els actors de dues de les sèries amb més èxit del moment confirmen que estan sortint

per Redacció, el 14 de juny de 2023 a les 06:00
Stranger Things és una de les sèries més exitoses de Netflix. Es va estrenar l'any 2016 i probablement finalitzarà el pròxim 2024 amb la temporada 5.

La passada temporada vam conèixer al personatge de l'actor Joseph Quinn, el jove i carismàtic Eddie Munson, un rocker de 17 anys líder de l'Hellfire Club de l'Escola Secundària Hawkins i guitarrista de la banda Taüt Oxidat. Ràpidament es va fer molt amic de Dustin Henderson, interpretat per Gaten Matarazzo.


Tot i que la vida d'aquest personatge va ser curta, l'actor va tenir temps a fer molts bons amics durant el rodatge. Un d'ells és Joe Kerry, l'actor que interpreta a Steve Harrington. S'han estès molts rumors sobre el vincle que es va formar entre ells, ja que van passar molt de temps junts.

Tot i això, Joseph Quinn té un vincle encara més fort amb un altre famós: Fabien Frankel. Van assistir junts a l'escola de teatre i tenen una amistat molt profunda.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: