Com serà la llista de convidats del casament de la Rosalía i en Rauw Alejandro?

per Redacció, el 15 de juny de 2023 a les 06:00
Rauw Alejandro i la Rosalía van anunciar que es casaven amb el videoclip de la seva cançó 'Beso'. Des d'aleshores són molts els que s'han preguntat com serà el seu casament i quins convidats tindrà, ja que la parella coneix a una infinitat de famosos.

El que sabem segur és que l'Ibai serà un dels convidats i ell mateix va fer broma sobre la situació a través d'un tuit que deia: "Algun consell per a quan estigui al casament de la Rosalía i el Rauw menjant al costat de l'Obama i la Belén Esteban".

 
I és que la Rosalía i la Belén Esteban van començar la seva relació d'amistat fa molt de temps quan la gent va començar a criticar la catalana i la Belén va sortir en defensa seva. Per tant, és molt probable que tingui un lloc al seu casament.


A més, és molt probable que també assisteix la Kylie Jenner, amb qui la cantant té una amistat, Diego Ibáñez, amb qui té una relació sentimental la germana de l'artista, Georgina Rodríguez i la seva família, amb qui també té molt bona relació, i The Weeknd i Bella Hadid, amb qui es porta molt bé.

També és molt probable que convidin a artistes que admiren com Dua Lipa, Wisin i Yandel, Romeo Santos, Lana del Rey... I artistes com la Shakira i la Selena Gómez també podrien ser convidades per part del Rauw Alejandro.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: