Mar Lucas i aquest famós cantant estan sortint?

per Redacció, el 14 de juny de 2023 a les 09:09
Mar Luchas i Rusherking estarien sortint. Així ho asseguren diversos mitjans després que la influencer i el cantant hagin estat fotografiats junts a l'entrada d'un hotel de Madrid.

Pel que sembla, s'haurien conegut a La Bresh que es va fer fa poc a Madrid, ciutat on la cantant ha estat aquests últims mesos. De moment, però, tot són especulacions i cap dels dos ha confirmat la suposada relació.

 


Més sobre Rusherking


Thomas Nicolás Tobar, més conegut pel seu nom artístic Rusherking, és un raper, cantant i compositor argentí, que va guanyar popularitat després del llançament del remix «Además de mi». Actualment les seves cançons acumulen milions de reproduccions a Spotify i és un dels artistes amb més èxit a l'Argentina.

Pel que fa a la seva vida personal, el setembre del 2019, Rusherking va iniciar una relació amorosa amb la cantant María Becerra després de conèixer-se en un campament de música. La parella ho va deixar el desembre de 2021, després d'una forta polèmica en què Becerra el va acusar públicament d'haver-li estat infidel, fet que ell va negar.
 


Poc després va començar a sortir amb l'actriu María Eugenia Suárez, la China Suárez, amb qui va tenir una relació fins a l'abril d'aquest 2023. De fet, són molts els que estan comparant les similituds de l'actiu i de Mar Lucas.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: