Logotip de Adolescents.cat

5 coses sobre el penis que potser t'han explicat i no són veritat

per Redacció, el 14 de juny de 2023 a les 09:51
"La mida, importa" o "La mida de les mans està relacionada amb la mida del penis". Aquests són alguns dels mites que circulen sobre l'òrgan masculí que tots hem sentit alguna vegada. Us mentides molt freqüents relacionades amb aquest tema que no us heu de creure.

 


Versió sense playbuzz

La mida del penis gairebé no varia
No és del tot cert. Existeixen dos tipus de penis: els que "són petits" i creixen quan arriba l'erecció i els que "són grans" però gairebé no varien de mida quan es troben en posició erecte. Cal dir que els primers són més habituals.

La mida del penis està relacionada amb el nas
Des de fa anys que circula la creença que la mida del membre masculí és "proporcional" a la mida del nas. Una creença falsa i desmentida en diverses investigacions. El que sí que està relacionat amb el sexe és l'olfacte: ja que l'olor que desprenen les persones és un factor clau en l'atracció.

Com més gran més plaer
Hi ha persones que pensen que la mida del penis està directament relacionada amb el plaer que poden proporcionar a la seva parella. NO! La vagina pot tenir uns 14 cm de profunditat, però la part més sensible es troba en els primers 4 centímetres. A més, hi ha moltes altres maneres d'estimular i excitar, a banda de la penetració.

És flexible
El penis no té articulacions i per tant, doblar-lo pot ser molt dolorós. De fet, el penis es pot "fracturar": durant les relacions sexuals es pot arribar a produir la ruptura d'una capa gruixuda que envolta les estructures internes del membre masculí. Això sol passar quan el teixit erèctil del penis es veu sotmès a un esforç de flexió.

Amb condó, s'experimenta menys plaer
Fals. L'ús del condó -sempre que sigui de la mida adequada i estigui ben col·locat- pot arribar a millorar les relacions sexuals, ja que el lubricant que sol portar facilita la penetració. A més, és el mètode més efectiu contra les malalties de transmissió sexual.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: