Logotip de Adolescents.cat

Polèmica amb la nova parella de Leonardo DiCaprio per la seva edat i per les seves similituds

per Redacció, el 15 de juny de 2023 a les 06:00
Leonardo DiCaprio és conegut per buscar parelles molt més joves que ell. Actualment, es rumoreja que està sortint amb la model Meghan Roche de 22 anys amb qui va compartir una escapada a Eivissa el cap de setmana del 3 i 4 de juny.

Tot i que la parella va ser vista rodejada d'amics, no han pogut evitar les especulacions sobre la seva possible relació sentimental. Però el que més ha espantat la gent és la seva semblança, ja que tots dos tenen la pell clara, el cabell ros i els ulls blaus.


"Perdoneu pel que diré, però la nova novia de Leonardo DiCaprio no només sembla de 14 anys, sinó que a sobre és igual a ell de petit. Leo, crec que és moment de posar stop", deia una usuària de Twitter.
 

 

La model estatunidenca de 22 anys ha tingut l'oportunitat de treballar per marques molt importants com Chanel, Saint Laurent, Versace, Alexander Wang, Ralph Lauren, Stella MacCartney o Max Mara. A més, ha protagonitzat portades de revistes com Vogue o Harper's Bazaar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: