Els motius pels quals l'Aitana i en Miguel Bernardeau es van separar

per Redacció, el 15 de juny de 2023 a les 06:00
El passat mes de desembre vam saber que en Miguel Bernardeau i l'Aitana trencaven la seva relació després de 4 anys junts. Tot i que cap dels dos va arribar a confirmar-ho, la notícia va tenir molta repercussió, ja que va succeir durant la promoció de 'La Última', la sèrie de Disney que tots dos protagonitzaven.

El més curiós de tot això és que la parella va haver de fer veure que encara estava junta durant la promoció de la pel·lícula, on van assistir junts a una llarga llista d'entrevistes. La seva ruptura es va confirmar quan es va veure a l'actor abandonant el xalet de l'Aitana on vivien junts des de setembre del 2021 i la cantant es va comprar una altra casa.


S'ha especulat molt sobre els motius de la seva ruptura i segons diversos mitjans especialitzats van ser qüestions laborals les que van desgastar la seva relació. Sembla que l'actor no estava còmode amb el creixement de l'artista i que el seu ego va generar moltes discussions.

Tampoc es descarta que un altre dels motius de la seva separació fos la incompatibilitat d'horaris que tenien. L'actor estava molt ocupat amb els seus rodatges i la cantant també tenia una agenda atapeïda amb els seus concerts i els seus projectes televisius com La Voz Kids.


Però també hi ha un altre motiu que podria haver desencadenat la seva ruptura: el romanç de l'Aitana amb Sebastian Yatra. Tot i que la cantant va assegurar a una entrevista a l'Ibai que no és partidària de posar les banyes, podria haver començat a sentir alguna cosa per ell mentre estava amb en Miguel i adonar-se de què la seva actual parella no la feia feliç.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: