La millor ruta per fer aquest estiu amb els teus amics

per Redacció, el 17 de juny de 2023 a les 06:00
El govern ha anunciat descomptes del 90% en interraïls pels joves d'entre 18 i 30 anys. La mesura s'aplica del 15 de juny al 15 de setembre i molts joves ja han començat a planificar el seu viatge.

Si vols aprofitar el descompte, però no saps quina ruta escollir, a continuació et compartim una de les millors!


La idea és començar a la ciutat d'Amsterdam i visitar el Rikjksmuseu, la casa d'Ana Frank, el Mercat de les Flors i el Van Gogh.

Després vas fins a Berlín per visitar l'East Side Gallery, Mauer Park i el Checkpoint. I si t'agafa gana, pots provar el Mustafa's Kebab, conegut per ser el millor de la ciutat.


La següent parada serà Praga, on podràs creuar el pont Carlos i passejar per tot el barri jueu.

Pots seguir amb Budapest i visitar el castell de Buda, per després anar a Viena i perdre't pels seus carrers i visitar totes les esglésies.

Fet això, pots viatjar fins a Grècia i veure les runes d'Atenes amb el Panteó i també visitar les seves platges.

I, per acabar el viatge, visita Istanbul. Trobarà la Santa Sofia, la Mesquita Blava, el Palau Topkapi, la Cisterna de la Basílica i el Gran Bazar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: