Logotip de Adolescents.cat

Risto Mejide i la seva parella ho deixen i ella revela els motius

per Redacció, el 15 de juny de 2023 a les 09:40
Després de la separació amb Laura Escanes, amb qui va estar sortint durant més de 7 anys, Risto Mejide va anunciar al març que tornava a estar il·lusionat i que tenia nova parella: Natalia Almarcha.

El presentador i la jove de 27 anys van iniciar la seva relació fa uns dos mesos i, tot i assegurar que "estaven anant a poc a poc", ja havien assistit a algunes catifes vermelles junts.


Doncs bé, pel que sembla no els veurem més anant a actes. Segons han informat diversos mitjans, la parella ho ha deixat aquest mes de juny i el motiu podria ser una possible infidelitat.

Ahir la Natalia Almarcha, que tenia l'Instagram privat, va decidir acceptar desenes de sol·licituds perquè volia que la gent conegués la veritat de la seva relació amb Risto. En un post, la jove va afirmar sentir-se "decebuda" i va assenyalar que "vivim en un món narcisista" on valors com la fidelitat ja no importen.


A més a més, també va compartir per stories diversos missatges que li havien enviat noies on l'avisaven que Risto estava coquetejant amb altres.
 
@salseosentiktok Los motivos de la ruptura de Risto Mejide y Natalia Almarcha. Ella ha desaparecido de redes sociales pero antes quería que se filtrará todo esto 📌 viral #fyp #parati #viral #fyp #xyzbca #xyzcba #noticias #humor #lentejas #ristomejide #lauraescanes #influencer #famosos #españa #parati ♬ sonido original - 💃🏽La Salseo en Tiktok🎙


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: