La insatisfacció sexual té conseqüències físiques?

per Redacció, el 16 de juny de 2023 a les 06:00
No tothom dona la mateixa importància a un bon sexe. Al final, no és tan important com dormir o menjar bé, però sí que té molts efectes a la nostra vida.

Segons una investigació duta a terme per un equip científic de la Universitat de Penn State als Estats Units, la qualitat de la vida sexual no només influeix en el teu nivell de benestar emocional sinó que també afecta la salut del teu cervell a llarg termini. És a dir, tenir una vida sexual mediocre va danyant a poc a poc la funció cognitiva, responsable de la qualitat de la teva memòria, de la teva creativitat i del teu raonament.


L'estudi va estudiar la capacitat cognitiva de més de 800 homes al llarg de dotze anys i els resultats d'enquestes on se'ls preguntava per la seva satisfacció sexual. Es va descobrir que els augments o disminucions en la funció erèctil i la satisfacció sexual s'associaven amb augments o disminucions concurrents a la funció cognitiva.

La investigació, però, no explica el motiu d'aquesta relació. Tot i això, els investigadors creuen que pot ser degut al fet que una vida sexual poc satisfactòria pot produir estrès, la qual cosa pot danyar la salut cognitiva.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: