Aquesta influencer denuncia la incòmoda situació que ha viscut en un cotxe

per Redacció, el 16 de juny de 2023 a les 06:00
Desgraciadament, els taxis són un dels llocs on més situacions incòmodes es poden viure. Fa poc ho va demostrar la Paula Gonu compartint un vídeo on un conductor li preguntava si no duia sostenidors i ara la influencer Andrea Garte ha publicat un tiktok on es pot observar com el taxista l'incomoda.

"Tens un rostre molt llatí, molt maco", comença dient-li el conductor. I continua: "Tens molts nòvios tu?". La influencer, sense saber molt bé què fer, li respon de manera agradable: "Molts! No dono l'abast". I ell torna a insistir: "Ja, desisteixo, jo la vull per mi sol".

 
@andreagarte

Nunca sé cómo actuar en estos casos

♬ sonido original - andreagarte

Un cop l'Andrea va arribar a l'hotel, va estar reflexionant sobre aquesta situació. "Estic segura que no sóc l'única a qui li ha passat això, sincerament em faig la simpàtica perquè vaig en el cotxe d'un senyor que no conec, que no sé quina intenció té i és com estrany", deia.


I és que és difícil saber com actuar en aquests casos, per això assegura que prefereix fer-se la simpàtica a plantar-li cara perquè "es pot crear una situació encara més incòmoda per mi".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: