El dur missatge de Risto Mejide després de la seva ruptura amb la Natalia Almarcha

per Redacció, el 16 de juny de 2023 a les 06:00
Poc després de la seva ruptura, en Risto i la Laura Escanes van refer la seva vida. Ella amb el cantant Álvaro de Luna i ell amb la Natalia Almarcha, una farmacèutica de 27 anys.

Sembla ser, però, que la nova relació del presentador ha arribat a la seva fi. Els rumors es van començar a estendre quan va esborrar la fotografia que va penjar al seu Instagram on es podia veure a la Natalia abraçant a Roma, la filla que té amb la Laura Escanes. A més, també li va fer unfollow, el qual va ser recíproc.

 

Ara, ell mateix ho ha confirmat a través del seu Instagram que hi ha hagut una ruptura i que no parlarà dels motius d'aquesta.

 

"De qualsevol ruptura sentimental sempre n'hi haurà, com a mínim, dues versions. La veritat, si és que existeix, seria la suma imperfecta de totes dues", ha començat dient.

I ha seguit: "Jo mai donaré públicament la meva versió de la fi d'una relació. Ni d'aquesta ni de cap. I no perquè em faltin ganes, o raons moltes vegades. Si no perquè això seria anar contra una persona que ha estat important a la meva vida. Una dona que he estimat, amb qui he conviscut i he donat la benvinguda a la meva vida. Una dona que ha estat amb els meus fills. Una dona a qui he anomenat amor".

"Per això, després de la ruptura, no espereu de mi que entri al drap de cap acusació, insinuació, calúmnia, injúria o simplement dubte raonable. Aquesta persona mereixerà sempre el meu respecte i, per tant, la meva més sincera contenció. Si ella decideix explicar-vos la seva meitat de la nostra història, serà cosa seva", deia.

I finalment acabava dient: "Però jo, per ella i pels meus fills, pel que puguin llegir i veure en un futur, guardaré silenci. Si sóc valent per estimar, també ho sóc per callar. I no, el que calla no atorga".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: