La confessió de la Rosalía sobre la seva relació amb en Rauw Alejandro

per Redacció, el 19 de juny de 2023 a les 06:00
La Rosalía va assistir a 'El Hormiguero' el passat 12 de juny per parlar del llançament del seu nou single 'TUYA'.

Durant l'entrevista, en Pablo Motos va voler preguntar com és "treballar amb la teva parella en un estudi", referint-se a l'EP que la cantant va treure amb en Rauw Alejandro.


Ella va confessar que, per una banda, "és molt divertit", perquè tenen molta complicitat. Però, per l'altra banda, el fet de treure un projecte genera molta tensió i pressió. Tot i això, ella admet molt orgullosa que han "sobreviscut a un llançament" i que continuen junts.

L'entrevistador també va voler saber com són en un estudi, ja que el fet de crear música és una cosa molt intima. L'artista va confessar que ella intenta prendre's el procés creatiu amb calma, però que li costa molt donar per acabada una cançó.


Tot i això, va assegurar que quan té una cançó acabada, la deixa com està. Sap posar punt i final, però triga molt a posar-lo. A més, confessa que creu que és molt maco honrar qui has sigut i la música que vas fer en aquell moment.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: