L'Aitana s'emociona en mig d'un concert, quin és el motiu?

per Redacció, el 19 de juny de 2023 a les 06:00
El divendres 16 de juny, l'Aitana va tocar al festival 'OMG! LaLiga' i va presentar algunes de les cançons que formaran part del seu proper disc 'Alpha'.

Durant els seus concerts, a l'artista li agrada molt deixar que els seus fans cantin les seves cançons i que se sentin protagonistes per un moment. Això és el que va fer amb el tema 'Vas a quedarte', una balada que parla sobre les segones oportunitats.


Mentre els assistents del festival cantaven la cançó a ple pulmó, l'Aitana no va poder evitar emocionar-se i plorar. Algunes persones van pensar que les seves llàgrimes eren sinònim de què la seva relació amb en Sebastian Yatra ha acabat, però d'altres asseguraven que aquesta era la cançó preferida de la seva amiga Elena Huelva, la qual va morir a causa d'un càncer.

Sigui quin sigui el motiu, els seus fans l'han recolzat i li han mostrat el seu amor, tant en directe com a través dels comentaris a TikTok. "Aitana et prometo per tota la meva vida que et mereixes tot el bonic d'aquest món" i "Ella mereix tot el maco que li està passant 🥺💗" són algunes de les coses que li han dit.

 
@los40spain Aitana se emociona cantando Vas A Quedarte ❤️‍🩹 #aitana #aitanaconcierto #aitanax #aitanaocaña #aitanaconcierto2023 #aitanafandom #aitanafan #aitanafanpage #aitanafanpage #aitanafanss ♬ sonido original - LOS40 SPAIN

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: