Kourtney Kardashian confirma el seu embaràs

per Redacció, el 19 de juny de 2023 a les 06:00
L'any passat Kylie Jenner i Khloé Kardashian van donar la benvinguda als seus segons fills. I ara és Kourtney Kardashian qui ha sorprès els seus seguidors amb un anunci molt especial. La germana major de les Kardashian ha revelat, d'una manera molt original, que està embarassada del seu primer fill amb el seu marit Travis Barker.

La notícia es va fer pública durant un concert de Travis Barker a Los Angeles. Enmig de l'actuació, Kourtney va mostrar una pancarta que deia "Travis, estic embarassada". El bateria emocionat, va baixar de l'escenari i va abraçar a la seva dona. Un moment que va quedar gravat i compartit per totes les xarxes socials. Us deixem aquí el vídeo del moment:

 
@kirbiejohnson #kourtneykardashian #travisbarker #blink182 ♬ original sound - Kirbie Johnson

Ja en el seu reality show, havien comentat en més d'una ocasió les seves ganes de tenir un fill junts, fins i tot compartint detalls sobre els tractaments de fertilitat als quals s'han sotmès. Després de diversos intents i experiències anteriors, la parella va decidir deixar de buscar un bebè a través de la fertilització in vitro i posar la seva confiança en el destí. Ara, estan emocionats que finalment s'hagi complert el seu desig de formar una família junts.


Actualment, Kourtney i Travis ja són pares de cinc fills. La Kourtney en té tres de la seva anterior relació amb Scott Disick. I el Travis en té dos, de la seva anterior relació amb la model Shanna Moakler.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: