La manicura francesa que voldràs dur aquest estiu

per Redacció, el 19 de juny de 2023 a les 06:00
La manicura francesa és ideal tant per aquelles persones que busquen una manicura discreta com per aquelles a qui els agraden els dissenys més extravagants.

El seu disseny tradicional és la línia blanca a la punta de l'ungla, però han sorgit infinitat d'opcions com la línia invertida, canviar el color blanc per algun de més cridaner o, fins i tot, utilitzar més d'un color.


Ara s'han fet tendència els colors metal·litzats i l'efecte glacejat de la Hailey Bieber. És un estil perfecte per l'estiu, ja que aporten un toc divertit a qualsevol look. A més, la manicura francesa queda bé en qualsevol forma d'ungla.

Si trobes aquest tipus de manicura és massa senzill per a tu, també pots provar d'afegir-li algun dibuix com una estrella o una flor.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: