En Piqué i la Clara Chía es casen?

per Redacció, el 20 de juny de 2023 a les 06:00
Gerard Piqué i Clara Chía han pres una decisió molt important: casar-se. Així ho han afirmat des de 'El programa de Ana Rosa'.

Segons han explicat, la parella va ser vista a una joiera després que en Piqué es declarés amb un anell massa gran per la Clara i que necessitava uns arranjaments.


Paloma García-Pelayo ha assegurat que "aquesta informació la firma Alberto Ardila que diu que hi ha una intenció de casament, que s'ha comunicat als seus íntims o família i se sap".

A més, tot apunta que els preparatius "s'estan iniciant ja, serà a Barcelona o prop de Barcelona". La idea d'en Piqué era comunicar aquesta notícia a tota la família pròximament, en el casament del seu germà Marc, amb qui té una relació molt bona.


"La família d'en Piqué té molt a veure, l'arribada de la Shakira va revolucionar molt, era una persona molt internacional... En canvi, amb la Clara Chía la família està encantada perquè és algú de casa, que parla català, que són molt semblants, d'una família estupenda i que tot és més fàcil", explicava Pepe del Real.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: