La María Pombo podria estar de part

per Redacció, el 20 de juny de 2023 a les 06:00
La María Pombo és influencer, està casada amb l'empresari Pablo Castellano i té un fill de dos anys. Actualment, està embarassada de la seva segona filla, Vega, i tot apunta que el seu part s'ha avançat.

La petita Vega havia de néixer a principis de juliol, però en Pablo ha compartit una fotografia al seu Instagram on apareix donant-li la mà a la Maria i, de fons, les màquines d'un hospital. "L'imprevist més bonic de la nostra vida", ha dit.

 

Fa pocs dies la influencer explicava que aquest segon embaràs ha estat molt més complicat que el primer, ja que dur una empresa, atendre a un fill de dos anys i assistir a compromisos laborals no és fàcil.


A més, va assegurar que aquestes últimes setmanes estaven sent molt complicades. "Resulta que es devia a què Vega ha decidit tombar-se i col·locar-se de natges. Porta col·locada/encaixada perfectament totes aquestes setmanes i ara la tia decideix fer canvis d'última hora", va confessar a través de stories.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: